Parkettien hionnat ja lakkaus

Hionta

Parketin hionta suoritetaan ammattitaidolla ja vanhasta kuluneesta parketista saadaan kuin uusi. Rikkoutuneet parketin osat korvataan uusilla. Hionnassa käytämme nykyaikaisia parkettikoneitta joihin on kytketty HEPA-suodattimella oleva imuri.
Teemme hionnan aina pölyttömänä.

Huomioithan että parketin hionta ja lakkaus olisi hyvä tehdä remontin lopuksi, jotta muut työvaiheet eivät aiheuttaisi naarmuja tai koloja lakattuun puuhun.

Lakkaus

Lakkaukset tehdään pääsääntöisesti telaamalla Pallmann, Loba ja Bona vesiohenteisilla parkettilakoilla. Lattia lakataan 3-4 kertaa (1 pohjalakka + 3 pintalakkaa).
Lattian lakkaus telaamalla jättää lattian pintaan lakkaa n. 125 g/m²/telauskerta. Lakan kokonaismäärä valmiissa lattiassa on n.375/500 g/m² riippuen lakkauskerroista. Lakan levittäminen telalla on yleinen työmenetelmä Euroopassa.

Telausmenetelmällä tehty lakkaus suojaa erittäin hyvin puuta.
Vaihtoehtona lakkaukselle teemme myös öljyvahauksia ja -sävytyksiä. Öljyvaha vaatii enemmän huoltoa, kuin perinteinen lakka.
Vähän naarmuuntuneille lattioille suosittelemme kevythiontaa ja lakkausta. Kevythionta ei poista naarmuja tai koloja, vaan sen tarkoituksena on luoda lakasta uusi suojakerros parketille.
 

Kun haluat parasta lattiallesi, tilaa meidät!

 

Toimialueenamme on: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Nummela, Tuusula, Kerava sekä muut ympäristökunnat.

Kotitalousvähennys

Huomioithan, että yksityisasiakkaana voit vähentää työn osuudesta osan verotuksessasi kotitalousvähennyksenä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Etkö löytänyt etsimääsi? Tutustu myös yrityspalveluihimme.

Yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä

T:MI JH Anttila
Liukumäentie 2
00640 Helsinki